شدت واکنش در کودکان

واکنش در کودکان احساساتی

بعضی کودکان احساساتشان را به شدت بروز می دهند.آنها از همان سنین بسیار کم هنگامی که متاثر می شوند،شدیدا گریه می کنند و در هنگام شادی با لذت می خندند و سر و صدا راه می اندازند. عده ای دیگر از کودکان احساساتشان را با ملایمت بیان می کنند . آنان وقتی ناراحتند به آرامی جیغ و داد می کنند و در هنگام خوشحالی با آرامش لبخند می زنند و سر و صدا از خود در می آورند. این انواع محتلف واکنش خصوصیت خلقی به عنوان شدت واکنش تعریف می شود.

اگر دارای کودک پرشور و احساساتی هستید ، احتمالا او را به عنوان کودکی هیجانی معرفی می کنید.

شاید متوجه شوید در هنگام گرسنگی یا ناراحتی سر و کار داشتن با او مشکل است،چون با صدای بلند به شدت می گرید به طوری که حتی صدای شما را که برای آرام کردن او تلاش می کنید ،نمی شنود.هنگامی که در حضور سایر افراد خانواده یا دوستان ، دچار خشم و غضب می شود و داد و بیداد راه می اندازد ،احتمالا موجب شرمندگی شما می گردد  و بدن شک از دوستان و فامیل پیشنهادهایی در مورد چگونگی واکنش در برابر او دریافت می کنید.اگر خود شما هم خلقی  احساساتی و عموما هیجانی دارید ممکن است زمانی که کودک کنترلش را از دست بدهد ، شما نیز برای آرام ماندن دچار مشکل شوید.اگر کودکانی  احساساتی و هیجانی دارید ،شاید پی نبرده اید که شادی و خوشحالی شدید و نیز سرکشی و طغیان های منفی او از همان احساسات پرشور او سرچشمه می گیرد.

چناچه کودک ملایمی دارید احتمالا فکر نمی کنید او علائق  و یا بیزای های شدید و قوی دارد . شاید فکر می کنید او به آسانی مهار و کنترل می شود.چون حتی در هنگام گرسنگی نظرش را با آرامش نسبی نشان می دهد.

اگر کودکتان بسیار پرتنش و احساساتی است،همیشه قادر به درک احساس او نخواهید بود.او ممکن است در زمان عصبانیت یا ناراحتی فریاد بزند،چون از نظر او چیز بسیار ناراحت کننده ای اتفاق افتاده است.همچنین ممکن است وقتی کمی عصبی یا از مساله ای که اصلا مشکل اساسی به نظر نمی رسد،ناراحت باشد ،فریاد بزند.شما باید سعی کنید زمانی که او واقعا تحت فشار است آرام واکنش نشان دهید،اما هنگامی که دچار هیجان کاذب است،سرکشی و طغیان های او را کم اهمیت تلقی کنید یا نادیده بگیرید.
واکنش در کودکان احساساتی

اگر کودکتان دارای خلق و خوی بسیار ملایمی است ، کنار آمدن با او بسیار ساده تر از کودک  احساساتی است،اما او در هر حال به کمک شما احتیاج خواهد داشت. چون به اندازه سایر کودکان پر سر و صدا یا مطالبه گر نخواهد بود،شما برای بر آورده کردن نیازهایش در منزل ودر دنیای خارج از خانه ، باید به او کمک کنید . کودک ملایم ،گاهی از طرف والدین یا سایر بزرگترها نادیده گرفته می شود ،با بلا رفتن سن کودک می توانید  بع او بیاموزید استوار و راسخ باشد و از حقوق خودش دفاع کند ، حتی اگر این کار را با روش آرام مخصوص به خودش انجام دهد.

شاید خواندن این مطالب هم برایتان جذاب باشد :

با کج خلقی کودک چه کار کنیم