رابطه تعداد اسباب بازی با هوش کودکان

اسباب بازی برای کودکان


تحقیقات نشان داده است که تعداد اسباب بازی ها با هوش کودکان تاثیر عکس دارد بدین صورت که هر چه تعداد اسباب بازی ها کمتر باشد کودک باهوش تری خواهیم داشت.

مزایای دیگر کم بودن تعداد اسباب بازی

اسباب بازی ها وسایلی برای اجتماعی شدن و بازی کردن بچه ها هستند اما کودکان با خلاقیت خود می توانند خیلی بازی ها را ابداع کنند.محققان دریافتند که محدود ماندن تعداد اسباب بازی ها، هم برای خانواده و هم برای کودک مفیدتر است و کودکانی که اسباب بازی های کم تری دارند اجتماعی تر و خلاق تر و باهوش تر هستند.در این متن در مورد رابطه تعداداسباب بازی با هوش کودکان صحبت می کنیم.

داشتن اسباب بازی زیاد برای کودکان مناسب نیست

همانطور که می دانید قدیم به دلیل کمبود جا سیسمونی ها بسیار ساده و مختصر بود و حتی در اکثر موارد دختربچه ها با عروسک بازی و پسربچه ها با یک ماشین اسباب بازی خود را مشغول می کردند و هیچ وقت معترض نبودند و سطح توقعات بالایی هم نداشتند بلکه همه شادی ها یشان همان یک اسباب بازی بود اما این روزها ...
ما پدر و مادرها هستیم که فرزندانی متوقع بار می اوریم. 

براساس تحقیق جدید کودکانی که اسباب بازی های بی شماری دارند دارای ذهن پراکنده ای هستند و از بازی لذت نمی برند. این تحقیق توسط محققان دانشگاه Toledo در اوهایو Ohio در ایالات متحده آمریکا با مشارکت 36 کودک نوپا صورت گرفت. در این تحقیق به مدت نیم ساعت تا یک ساعت کودکان با چهار و یا شانزده اسباب بازی در اتاق بازی کردند.کودکی که اسباب بازی زیادی ندارند قدر آن چه را که دارند، بیشتر می داند. زمانی که برای کودک زیاد اسباب بازی بخریم خیالش راحت است که در هر صورت وسیله جدیدی برای او تهیه می شود.
 


اسباب بازی کمتر کودک باهوش تر

آنان دریافتند وقتی کودکان نوپا با اسباب بازی های کمتری بازی می کردند بسیار خلاق تر بودند. همچنین با افزایش دو برابری زمان بازی، استفاده از هر اسباب بازی نیز افزایش یافت.
نویسندگان این تحقیقات نهایتا به این نتیجه رسیدند که والدین، مدارس و مهد کودک ها باید بیشتر اسباب بازی ها را از دسترس خارج کنند و فقط تعداد کمی را در اختیار آن ها قرار دهند و مرتبا آن ها را تغییر دهند، در این صورت بسیار جذاب تر خواهند بود.
 

فواید کم بودن تعداد اسباب بازی برای کودکان

البته که هر بچه ای باید اسباب بازی داشته باشد. اما محدود ماندن تعداد اسباب بازی ها، هم برای خانواده و هم برای کودک مفیدتر است. کودکانی که اسباب بازی های کم تری دارند اجتماعی تر و خلاق تر هستند.
در ادامه می توانید سایر فواید کم بودن اسباب بازی برای کودکان را مطالعه کنید :
کودکانی که اسباب بازی کمتری دارند می آموزند که خلاق تر باشند. این کودکان با اشیاء اطراف خود، حتی با یک تکه چوب یا سنگ، می توانند تخیل خود را پرورش دهند  و بازی کنند.( می توانید شرایط ایجاد کنید تا کودکان با طبیعت ارتباط بیش تری داشته باشند.)
کودکی که اسباب بازی کمتری داشته باشد قدر آن چه را که دارد، بیشتر می داند. زمانی که برای کودک زیاد اسباب بازی بخریم خیالش راحت است که در هر صورت وسیله جدیدی برای او تهیه می شود. در نتیجه برای آن چه که دارد ارزش زیادی قائل نخواهد شد.
کودکانی که اسباب بازی کم تری دارند تمام خوشحالی و خوشبختی را در وجود اسباب بازی ها نمی بینند و اشتیاق بیش تری به یادگیری نشان می دهند.