گروه خبري : یادداشت ها
تاريخ انتشار : 1398/02/09 - 07:36
كد :54

سن مناسب رفتن کودک به مهد کودک

بهترین سن شروع رفتن مهد کودک برای بچه ها

سن مهد کودک ، رفتن به مهدکودک
 


سوالی که شاید در ذهن اکثر مادرانی که سر کار میروند در رابطه با فرستادن کودک به مهد وجود داشته باشد“سن مناسب مهد رفتن کودک” است. بهترین سن شروع مهد برای کودک مراتبی دارد که باید رعایت شوند.


بهترین سن مهد کودک رفتن و سپردن کودک به کودکستان

شما به دلیل شرایط خاص کاری یا خانوادگی مجبور به فرستادن فرزندتان به مهد کودک هستید ولی باید توجه داشته باشید که سن مهد کودک برای شروع نیاز به محیا بودن برخی از حالات در فرزند دلبند شما دارد. کودکی که هنوز به دلایلی وابستگی به مادر را از لحاظ روحی آمادگی ندارد به طبع همچنان نیاز مند ماندن در کنار مادر دارد. به طور کلی این، سوال خیلی ها است که آیا باید بچه ها را به مهد کودک بفرستند یا خیر و چه سنی مناسب است؟
با وجود اینکه مهد کودک، اولین قدم ورود به جامعه است، تا پیش از سه سالگی خیلی مناسب نیست و توصیه هم نمی شود که بچه را پیش از سه سالگی به مهد بفرستید.
چون بچه های زیر سه سال نیازمند توجه متمرکزتر در خانواده هستند.


پس تا سه سالگی بهتر است نزد مادر یا پرستار مطمئن نگهداری شوند،
مادران شاغل که نگران هستند مبادا این محدوده زمانی که از بچه ها دور هستند موجب شود فاصله ای بین آنها بیفتد یا دلبستگی و عاطفه آنها کمتر شود باید دقت کنند، آنچه تعیین کننده این میزان دلبستگی است به هیچ وجه ربطی به مهدکودک رفتن یا نرفتن و اینکه فرزند شما به دلیل شغل تان نزد اقوام یا مادربزرگ است ندارد.

سن مهد کودک رفتن کودک به مهد کودک سن مناسب آغاز رفتن کودک به مهد کودک

 این موضوع مربوط به آرامشی است که بچه ها در کنار مادرشان به دست می آورند. بعضی از بچه ها تا مادرشان از راه می رسد و با اینکه هنوز به آنها شیر نداده است، آرام می شوند و در آغوش مادر آرامش عجیبی می گیرند.
بعضی دیگر هم بی قرار شده و ترجیح می دهند به آغوش پرستار، مادربزرگ یا مربی مهد بروند. این عادات به طور دقیق متاثر از حالت های درونی شماست.


اگر مادری عصبی و پرتنش هستید، بدانید بچه های شیرخوار و نوپا این موضوع را به راحتی درک می کنند.
آنها نه ماه تمام صدای قلب شما را در استرس و در آرامش شنیده و نیاز آنها به شما برای کسب آرامش است. بچه ها بسیار ناتوان اند و چون می ترسند آسیب ببینند دنبال مامن آرام می گردند.
پس مادرها نباید از این موضوع مهم غافل شوند و گمان کنند به دلیل مهد رفتن یا سپردن کودک شان به دیگری، چنین اتفاقی افتاده است.
نکته بعدی اینکه
برای کمک به بچه ها در سنینی که شروع به کسب مهارت های اجتماعی می کنند و از مادر و پدر و دیگران همانندسازی کرده تا بخش سوم شخصیت، یعنی قسمت والد را بسازند بهتر است از سه، چهار سالگی به مهد کودک بروند و یا با گروه همسالان در مراوده باشند.
این با هم بودن آنهاست که موجب می شود ارزش های اجتماعی را یاد بگیرند و در واقع شخصیت آنها ساخته می شود. بهتر است در این خصوص دوستان و خانواده هایی را برگزینید که آنها هم به تربیت و سلامت بچه هایشان اهمیت می دهند.

 

چند نکته در مورد تماشای تلویزیون برای کودکان

والدین باید در برابر پرخاشگری کودکان مقاومت کنند