روش های انتخاب اسباب بازی



اسباب بازی  و وسایل بازی برای کودک باید بتواند حواس مختلف کودک را تحریک کند  یعنی برخی از اسباب بازی ها بینایی و برخی شنوایی ،برخی لامسه و  … را تحریک می کنند. پس باید با اسباب بازی های تحریک کننده  حواس ، تمام حواس کودک را تقویت کرد . تا موجب  افزایش هوش فرزندانمان شود.

والدین باید هنگام خرید اسباب بازی های رنگی این محصولات را از نظر رنگ پس دادن امتحان کنند در صورتی که رنگ با ساییدن اسباب بازی با انگشت برود، این محصول برای کودک مناسب نیست. کودکان زیر سه سال بیش از همه، اسباب بازی ها را در دهان شان می کنند که به همین خاطر این احتمال می رود که مواد رنگی به صورت مستقیم به بدن آنها وارد شود.

والدین هنگام خرید اسباب بازی باید به علامت هایی همچون عاری از پی وی سی دقت کنند. در این محصولات از هیچ ماده نرم کننده ای استفاده نشده است.
روی بسته اسباب بازی ها همچنین کنار نشانی تولیدکننده اسباب بازی باید علامت GS درج شده باشد که نشان از ایمنی محصول دارد. این نشانه تضمین می کند که برای تولید محصول قواعد تولید اسباب بازی رعایت شده است.

برای کودکان زیر سه سال نباید اسباب بازی هایی که از قطعات ریز و کوچک تشکیل شده استفاده کرد . چرا که ممکن است کودک این قطعات را به داخل دهان برده و بلع کنند.