صفحه اصلی
درباره ما
ارتباط با ما
026-33508898
سبد خرید
ورود به حساب
-
ثبت نام
صفحه اصلی
اسباب بازی
بازی فکری
نرم افزار وVCD
کارت آموزشی
کتاب
لگو
مهارت ها
پازل
مونتسوری
تفکر استراتژیک و تمرکز
هماهنگی چشم و دست
ساختنی ها
تقویت حافظه
ریاضیات و آموزش اعداد
اعتماد به نفس
مهارت های اجتماعی
زبان آموزی
مهارت حرکتی و رشد فیزیکی
سرعت عمل و دقت
گروه سنی
زیر یک سال
یک سال به بالا
دو سال به بالا
سه سال به بالا
چهار سال به بالا
پنج سال به بالا
شش سال به بالا
هفت سال به بالا
هشت سال به بالا
تعداد محصولات
1801
صفحه اصلی
تقویت حرمت نفس کودکان
تقویت حرمت نفس کودکان
1- رفتاری مهربان و ملایم داشته باشید و به کودکان خود محبت کنید. مخصوصا زمانی که فرزندتان عصبانی، غمگین یا کلافه است یا کار اشتباهی انجام داده است.
2- وقتی به احساسات و نظرات فرزندتان توجه کنید: هنگامی که به شادی یا ناراحتی کودکتان توجهی نمیکنید و عکس العملی نشان نمیدهید، در واقع عزت نفس کودکتان را از بین خواهید برد . پس زمانیکه فرزند شما در مورد مسألهای نظری میدهد، به حرفهای وی توجه کنید.
3- به کودک خود احترام بگذارید، برای کودک خود ارزش قائل شوید و او را با الفاظ و صفات خوب و محترمانه صدا بزنید. هنگام عصبانیت از دشنام دادن یا برچسب زدن پرهیز کنید.
4- کودک خود را مورد تحقیر و تمسخر قرار ندهید. همچنین به دیگران اجازه ندهید که کودکتان را مورد تحقیر و تمسخر قرار دهند. حتی جملاتی مانند «تو هنوز یک بچه هستی» نیز میتواند سبب تحقیر کودک شود.
5- والدین هلکوپتری نباشید. کودکتان را بیش از حد مورد حمایت قرار ندهید. اگر کودک خود را بیش از حد مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهید، ممکن است احساس کند که فردی ضعیف است. سعی کنید بیش از حد آنها را به خود وابسته نکنید.
6- فرزندتان را با دیگران مقایسه نکنید. حتی وی را با فرزندان دیگرتان مورد مقایسه قرار ندهید. نگویید ببین دختر عموت غذاشو چه خوب خورد. زیرا این کار، سبب میشود که فرزندتان عزت نفس خود را از دست بدهد.
7- به حرفهای کودک خود به دقت گوش کنید و به آنها جواب دهید. معنی این حرف این نیست که با همه حرفهای فرزندتان موافقت کنید اما نشان دادن توجه به او نشانه احترام گذاشتن شما به فرزندتان است.
8- از تنبیه و تهدید و خشونت فیزیکی بپرهیزید. تنبیه کردن کودک مخصوصا تنبیه بدنی و تهدید کردن او، باعث میشود که کودک شما، عزت نفس خود را از دست بدهد. همچنین هرگز کودک خود را با موجودات خیالی مانند لولو نترسانید.
9- تشویق و تحسین کردن و پاداش دادن را فراموش نکنید. سعی کنید هنگامی که کودکتان، کار خوب و شایستهای انجام میدهد، او را مورد تشویق و تحسین قرار دهید و همچنین میتوانید به او پاداش یا هدیه بدهید.
10- از نصیحت بیش از حد و دستور دادن به فرزندتان خودداری کنید و هیچ گاه نظریات خویش را به کودکتان تحمیل نکنید. زیرا این موارد سبب کاهش عزت نفس فرزندتان خواهد شد.
برچسب ها :
تقویت اعتماد به نفس
،
تقویت اعتماد به نفس کودکان
،
افزایش اعتماد به نفس کودکان
،
اعتماد به نفس کودک
،
راه های افزایش اعتماد به نفس در کودک
تمامي حقوق اين سايت متعلق به پروفسورر کوچولو بوده و هرگونه استفاده سوء از آن غير مجاز مي باشد
طراحی سایت
و
بهینه سازی سایت
توسط
سارگون